Rustig nadenken over je vragen. De deur niet uithoeven. Te allen tijde een mailtje naar je coach sturen, zelfs 's nachts. In je eigen, vertrouwde omgeving stilstaan bij jouw vragen en ontwikkeling. Mail in alle rust voorbereiden, lezen of beantwoorden. Niet direct feedback of een oordeel ontvangen. Niet kunnen of willen bellen met een betaalnummer. De kosten voor goed advies laag houden. Van je af schrijven. Kortom, de voordelen voor online coaching zijn ruim aanwezig. 

Tijdens het traject hebben we grotendeels via de mail contact. Het schrijfproces is erg belangrijk tijdens het traject. Heb je behoefte aan verandering, antwoorden, inzichten en steun dan is schrijven een prima manier om gedachten te ordenen en te verduidelijken. Je kunt te allen tijde je gedachten op papier veranderen bovendien geeft het schrijven alleen al inzicht en orde in het hoofd en de gedachten. Je mag jouw coach altijd mailen. 

We bellen, indien gewenst, eens per week. Dat zijn gesprekken van ongeveer een uur. Daarin bespreken we datgene wat voor jou van belang is. Ik stel krachtige vragen en geef je korte, kleine opdrachten mee. Die moet je niet uitvoeren, die mag je uitvoeren. Het meeste contact vindt plaats via de mail. 

Wat mag je verwachten?

- inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt

- inzicht in hoe je dit (eventueel) kunt bereiken

- zelfbewustzijn vergroten

- diverse kaartleggingen op diverse vragen en onderwerpen

- krachtige feedback over jouw gedachten

- een luisterend 'oor'

 

Hoe te beginnen?

Heb je interesse en wil je graag online gecoacht worden? vul dan onderstaand formulier in. Vermeld daarbij je leeftijd, geboortedatum en de reden van je coaching. Je ontvangt van mij, binnen drie werkdagen, een bericht waarin ik je mogelijk nog een aantal vragen stel en ik vraag een foto van je. Wil je anoniem blijven dan is dat geen probleem

Vervolgens wordt het verschuldigde bedrag overgemaakt. Wanneer dit bedrag ontvangen is, maken we een afspraak voor een eerste consult. Wil je anoniem blijven dan kun je vragen of iemand anders het geld overmaakt.

De coaching duurt een maand vanaf de dag dat het eerste gesprek plaatsvindt. Kies je ervoor om tussentijds te stoppen dan wordt er geen restitutie verleend. 

Alle gegevens, inclusief foto's e.d. worden verwijderd wanneer het traject afgerond is.