- informatief - 

Voor iedereen die antwoorden en inzichten wenst met behulp van diverse orakelkaarten o.a. de klassieke tarot. 

Orakelkaarten zijn prachtige hulpmiddelen voor het maken van keuzes, het geven van informatie over het verleden, heden en in zekere zin de toekomst. De symboliek van de kaarten in combinatie met een uitgebreide legging verschaft duidelijkheid op vragen die betrekking hebben op allerlei levensvragen.

Diverse leggingen geven duidelijkheid en inzicht in wat er bewust en onbewust speelt en wat je nog kunt verwachten als levensles. Er liggen mogelijkheden, kansen en uitdagingen op je weg en deze komen tijdens een legging veelal naar boven drijven. Niets ligt vast in de kaarten; als mens hebben we een vrije wil en een vrije keus. De toekomst creëer je voor een groot deel zelf door de keuzes die je maakt en het gedrag waarvoor je kiest.

Een uitgebreide legging geeft in gedetailleerd weer wat in het heden plaatsvindt en daar vanuit valt grotendeels te voorspellen welke uitwerking dit heeft voor de toekomst. Een kaartlegging is ook een prima middel om inzicht te krijgen in jezelf, je leven, je relaties, je werk, je beslissingen en je verleden, heden en de toekomst. Dat maakt een het leuk en interessant!

Het is heel normaal en heel menselijk als je meer inzicht wenst in een situatie waar je onzeker van bent of wordt. Het is ook heel normaal en menselijk als je op zoek bent naar bevestiging.

Kaarten zijn gereedschap die grotendeels dienen ter ondersteuning van helderziende, helderwetende, heldervoelende, spirituele, intuitieve en paranormale vermogens.

Op de website van www.mediumchat.nl vind je talrijke consulenten die jou verder op weg kunnen helpen. Op deze website tref je ook de reguliere coaches aan die spiritueel onderbouwt zijn. Inmiddels ben ik al enkele jaren actief op deze site en kun je mij benaderen voor een open coachingsgesprek. Met name coach ik op het herstellen van een verbroken relatie, scheiding, omgaan met de nieuwe partner van jouw ex-partner. Maar allerlei andere levensvragen zijn net zo welkom. Ik doe niet aan voorspellingen al kan ik met enig logisch verstand aardig aanvoelen welke kant de situatie op zal gaan. Dat is dan grotendeels gestoeld op een gezonde dosis boerenverstand in combinatie met levenservaring. Dit verstand en deze ervaring kan erg verfrissend werken omdat je het zelf, op dat moment, allemaal erg troebel ziet.

Tot ziens op mediumchat, je vind mij onder de naam Elise.