Voor wie is een medium

voor iedereen die graag in contact wenst te komen met hen die zijn overgegaan.

Een medium is in staat om contact te krijgen met de geestelijke wereld. Vervolgens wordt deze informatie overgebracht naar onze wereld. We bestaan uit energie; dat is hier op aarde niet anders dan in de geestelijke wereld. Mediums verhogen die energie naar een hogere frequentie en zij die zijn overgegaan, verlagen hun frequentie. Dan vindt er een gevoelsverbinding plaats. Vanuit die verbinding komt er informatie los. Dat kan een boodschap of advies zijn. 

Het is een misvatting dat onze overleden dierbaren altijd gelijk hebben. In feite zijn het, net als in het aardse nu, mensen die vanuit een andere dimensie op bezoek komen. Ze hebben hun eigen mening ookal zijn ze over gegaan. Ze willen niets liever dan contact met ons omdat er vaak nog sprake is van onverwerkte emoties, situaties of omstandigheden. 

Communicatie met de andere kant is mooi, liefdevol maar ook heel intensief. Het kost veel energie. Er is sprake van een andere dimensie. Niet iedereen die is overgegaan kan met een medium communiceren of andere subtiele boodschappen achterlaten. Dat is best logisch, zo is dat bij ons ook. De één flapt er van alles zonder gène uit terwijl de ander zo gesloten als een oester is. 

Een medium stelt zich open via haar/zijn innerlijke zintuigen om contact te krijgen met overledenen. Je zou kunnen zeggen dat een medium een schakel is tussen onze en de stoffelijke wereld. Een medium verbindt van ziel tot ziel en vanuit die verbinding wordt informatie doorgegeven zoals karakter, uiterlijk, herinneringen, gedachten, emoties e.d. 

Soms zijn hulpmiddelen nodig. Denk aan persoonlijke voorwerpen of foto's. 

Wanneer een dierbare is overgegaan, ervaren we dit alsof een stukje van onszelf sterft. We weten niet hoe we moeten loslaten omdat loslaten veel op opgeven lijkt. En dat is een moeilijk proces. Ik noem het ook wel rauwe rouw omdat het verlies je recht in het hart raakt; een voelbare fysieke pijn. Die pijn in combinatie met het leren loslaten werkt erg verlammend. Stap voor stap gaan we op zoek naar acceptatie en leren omgaan met het verlies...van jouw kant en de andere kant; de geestelijke wereld. Voor wie zijn spiritueel, paranormale consults

voor iedereen die vragen heeft en antwoorden wenst over zichzelf, de liefde, het werk, je omgeving of een dierbare. Met oog voor het verleden, heden en de toekomst.

Een spiritueel consult omvat altijd een kaartlegging waarbij ik gebruik maak van mijn paranormale vermogens; zesde zintuig, intuitieve eigenschappen, sensitiviteit en alle andere gaven die ik mag inzetten. Ik verzorg spirituele consulten in de vorm van fotoreadings, kaartleggingen en intuitieve gesprekken. Door deze gesprekken kan ik je helpen je weg te vinden en doordat informatie anders bij mij binnenkomt, kan ik je op weg helpen met antwoorden en inzichten. Ik 'tune' als het ware op jou in. 

Het mediumschap (contact met de geestelijke wereld) heb ik geintegreerd in mijn spirituele consults. 

Ik kan je met verschillende onderwerpen helpen en adviseren. Droomverklaringen, beschermengelen, overgaan bij overlijden, gidsen, religie en moderne wiccaMet gericht advies kan ik je helpen je weg te vinden in de spirituele wereld zodat je duidelijkheid, helderheid, inzicht en rust krijgt. 

Een spiritueel consult is dus een sessie met kaartleggingen, fotoreading, helderziend of heldervoelend (paranormaal) inzicht en mogelijk contact met genezijde.

 

 
Maak jouw eigen website met JouwWeb