Ik wil je graag helpen om je doelen te bereiken. Ik wil je graag helpen om orde op zaken te brengen. Om inzicht te krijgen in jouw situatie en helpen te ontdekken waar je krachten liggen. Als coach kan ik je helpen bij de relatie met jezelf, vooral als de twijfel groter is dan je zelfvertrouwen. 

Je zou een lifecoach kunnen overwegen als je een heleboel ballen tegelijk in de lucht moet houden en meer voor elkaar probeert te boksen dan mogelijk lijkt. Of wanneer je voor beslissingen komt te staan waar je niet zo één-twee-drie een oplossing voor weet. Wanneer je behoeft hebt aan een luisterend oor met een objectieve kijk op jouw situatie. 

Als coach en adviseuse ga ik creatief, inventief, spiritueel en intuitief te werk. Ik combineer verschillende methodes en werkwijzen. Dit geeft mij de mogelijkheid om mij goed af te stemmen op jou en waar je naar op zoek bent. Je hoeft niet direct te denken aan radicale veranderingen of grote beslissingen; ik geef je ondersteuning waardoor je een andere kijk op een situatie, persoon, verleden, heden of de toekomst krijgt. Wat je doet, hoe je het doet, met wie, waar en waarom? dat blijft altijd jouw persoonlijke keuze.

 

Onderwerpen voor coaching:

- je voelt je onbegrepen

- je wilt prioriteiten stellen

- je wilt je sterkte en zwakte punten begrijpen

- je wilt je relaties beter begrijpen

- je wilt je doelen in kaart brengen

- je wilt een actieplan 

- je wilt zicht krijgen op persoonlijke blokkades

- je wilt obstakels overwinnen

- je hebt een klankbord nodig

- je wilt je imago verbeteren (style, kleur, performance)

- je wilt je zelfbeeld vernieuwen

- je wilt je verdriet een plekje geven

- je wilt leren grenzen aan te geven

- je wilt leren omgaan met feedback

- je wilt leren omgaan met de overgang

 

Maar ook:

- verhuizen

- opnieuw starten na een scheiding

- zwangerschap

- ziekte

- ontslag

- omgaan met een chronische ziekte
 

Als je hindernissen op de werkvloer ervaart en de kans dient zich aan dat je op zoek gaat naar een coach, kan ik van betekenis voor je zijn. Informeer gerust naar de voorwaarden of bij je werkgever.   

Mensen met een PGB indicatie kunnen mij inschakelen voor persoonlijke begeleiding, persoonlijke gesprekken en voor het stimuleren van het ondernemen van activiteiten. De ervaring leert dat een combinatie van begeleiding en gesprekken positieve veranderingen kunnen brengen. 

Probeer aan te geven waar je behoefte ligt. Ik geef je tips en trucs, lees of luister materiaal mee en soms schrijf en doe-opdrachten. In enkele gevallen gaan we samen op pad bijvoorbeeld naar een winkel, instantie of organisatie. Mijn coaching is gericht om je verder op weg te helpen. Soms heb je baat bij één gesprek, soms zijn meerdere gesprekken nodig. Dat laat ik altijd over aan jou.

Besef dat een coach echt in jou gelooft, ook wanneer jij niet langer in jezelf gelooft.

Ik volg geen standaard methode. Ik ga creatief, inventief en intuitief aan het werk. 

Heb je interesse in een coachingstraject? Middels het onderstaand formulier kun je contact opnemen voor meer informatie.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Maak jouw eigen website met JouwWeb