Ik ben Elise. Lifecoach met een  vleug spiritualiteit. Ik werk voornamelijk vanuit huis en ik maak regelmatig gebruik van een leuke ruimte in Amsterdam. Ik ben moeder van twee (al zeg ik het zelf) bloedmooie, lieve kinderen en heb een rode-je-weet-wel kater in huis. Informatie komt 'anders' bij mij binnen. Ik ben hooggevoelig tegelijkertijd ook erg down to earth.  Bij mij kun je terecht voor gekwalificeerde coaching, begeleiding en advies. Mijn spirituele kijk op het leven komt voor uit mijn vele levenservaringen.  

Mijn praktijk heb ik opgedragen aan...mijn vader. Hij mocht zijn levensboek sluiten op 28 juni 2011. Ik had de liefste, leukste, slimste vader en helaas kon hij het niet winnen van tongkanker. Hij gluurt nog steeds om het hoekje af en toe.

Mijn eerste herinnering aan hem is samen luisteren naar het klassieke stuk 'Fur Elise'. Vandaar de naam van mijn praktijk. Bovendien komt het overeen met mijn eigen naam en sjah, dan noem ik mij voor het gemak ook maar Elise. 

Mijn inspiratie komt door het leven zelf. Het leven zelf heeft mij al op jonge leeftijd de nodige uitdagingen gegeven. Deze levenslessen komen goed van pas tijdens mijn consults. Ik heb in moeilijke perioden ervaren hoe belangrijk het is als je hulp, begrip en steun krijgt. Mijn gevoeligheid zorgt ervoor dat ik vrij vlot een (spirituele) gevoelsverbinding kan maken. Zo werd ik jong weduwe (al ben ik wel weer aan de man hoor) kreeg daarbij de ziekte van Hashimoto en nog veel meer talrijke levenslessen. 

Maar iemand die spiritueel is, voelt toch alles aan? Absoluut niet. Maar dat is ook niet mijn werkwijze. Ik wijs je op valkuilen, hindernissen, obstakels, groei en alle andere eigenschappen die je mag inzetten om je doel te bereiken. 

Met kaartleggen ben ik begonnen toen ik 25 jaar was. Echter, dit was voor mij een speelse wijze om meer inzicht te krijgen. En zo ben ik kaartleggingen ook blijven zien. Mijn visie (en ervaring) is dat een kaartlegging vooral erg leuk is 'voor erbij' maar nooit je leven, je keuzes of je persoonlijkheid mag beïnvloeden. De kaarten die ik tijdens een coaching gebruik, hebben geen voorspellende waarde. Dit zijn de kernkwadrantenkaarten of de 'ja maar' kaarten. Dit zijn totaal andere kaarten dan bijvoorbeeld de Tarot. 

De tarotkaarten leg ik voornamelijk als daar specifiek om gevraagd wordt. Uiteindelijk zal het consult altijd richting coaching gaan. De tarot geeft je eveneens inzichten in de obstakels op je weg.

 

Ik doe niet aan voorspellingen en toekomstgerichte vragen. Het gaat om het NU en wat je daarin kunt of wilt veranderen. 

 

"Ben ik zweverig en heb ik een lange jurk aan? Puntmuts? Toverstaf? Enge ogen? Welnee, absoluut niet. Ik ben een no-nonsens type. Bovendien aards en nuchter. Feit is dat ik 'gaven' heb en zintuigen kun je nou eenmaal niet uitschakelen"