Zwangerschapscoaching

 

Zwanger zijn. De mooiste tijd van je leven! toch? Dat kan voor sommigen nog best wel tegenvallen. 

Ik heb zelf ervaren dat er heel wat onzekerheden, angsten en valkuilen onderweg waren en dat dit mijn zwangerschap niet bepaald ten goede kwam. Had ik maar iemand om mee te praten of iemand die mij bij de hand pakte bij praktische zaken! En dan niet een verloskundige, een Doula of een kraamkliniek. Nee, iemand die samen met mij gaat kijken naar wat ik echt nodig heb! Die vond ik niet. Dat bracht mij op het idee om vanuit Studio Elise 'Femina Coaching' op te richten. Coaching speciaal voor zwangere vrouwen die er bijvoorbeeld alleen voor staan; een baan hebben en simpelweg geen tijd hebben om allerlei praktische zaken voor ze te regelen of op te lossen. Er kunnen tal van redenen zijn!

Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van alle benodigdheden. Of het kopen van een kinderwagen. Maar ook het veranderen van je lichaam en geest kan veel van je vragen. Kortom, alle vragen die niet medisch van aard zijn, zijn bij mij welkom. 

Ook als je zwanger wilt worden, ben je van harte welkom. De keus om het gezin uit te breiden kan heel intensief zijn. Voor je het weet krijg je een haat liefde verhouding met je cyclus, de tijd, de klok en wordt intimiteit iets plastisch. Dat brengt stress met zich mee en dat is niet de bedoeling. 

Op dit moment ben ik druk bezig om de website in orde te brengen. Wil je alvast meer weten? Gewoon een mailtje sturen!

Maak jouw eigen website met JouwWeb